Руският първи ТВ канал , търси актриса за роля във филм , който ще се снима на МКС

От Първи канал (русия ) са обявли начало на конкурс , победителката в който ще получи главна роля във художествен филм , заснет в космоса .

Mars
МКС
Луна
Меркурий
Спътници
Сатурн
Юпитер
[03-11-2020] Руският първи ТВ канал , търси актриса за роля във филм , който ще се снима на МКС
От Първи канал (русия ) са обявли начало на конкурс , победителката в който ще получи главна роля във художествен филм , заснет в космоса .

"Стартирахме конкурс, победителката на който ще получи главната роля в първият филм , заснет в космоса. Филмът е с работно название 'Вызов' - съвместен проект на 'Роскосмос' , Първи канал и студията Yellow, Black and White. Снимките ще се проведат на МКС през есента на 2021г" се казва в прес релиз публикуван на сайта на канала.
Общите изисквания към кандидатките са - руско гражданство , възраст 25-45, базови знания по англойски език , ръст 150-180, 50-75кг.
"На професионалните актриси , които търсим преди всичко , и жените , чиите актьорско майсторство ще позволи да бъдат конкуренция на професионалните актриси , се появява възможност да осъщтствят своя най-романтична мечта и да полетят към звездите. Ставайки при това голяма международна звезда" е коментирал стартът на конкурса гендиректорът на Първи канал Константин Ернст.
"На сайта на Първи канал е публикувано творческо задание за желаещите да вземат участие в конкурса. Необходимо е да се направи запис на така наречената 'самопроба' ( видео монолог ) и да се качи на 1tv.ru/kosmos. След разглеждане на изпратените проби в продължение на месец ще бъдат избрани кандидатки които ще бъдат поканени на очни кастинги. След завършване на първия етап за по нататъчно участие в конкурса ще бъдат избрани 30 финалистки" се казва в прес релиза.
Съответно медицинска комисия ще проведе оценка на финалистките на съответствие по медицински и психологически изисквания, а също така по физическа подготовка , образование и професионална пригодност, необходими за участие в космически полет и работа в условията на космоса. Кандидатките преминали през това сито ще бъдат зачислени в Школата за космонавти , където ще преминат тримесечен учебно тренировъчен курс подготовка в ежедненвен режим.
"Във финалната част на конкурса ще останат две победителки - бъдещата изпълнителка на главната роля и нейната дубльорка. Всички етапи от конкурса ще бъдат продробно популяризирани в ефира на Първи канал" се казва в прес релиза.

===========================

Според други източници , режисер ще бъде Клим Шипенко ( 'Салют-7' ) , който е заявил намеренията си сам да полети на МКС за провеждане на снимките.
Следва да се отбележи , че много преди това бе обявено , че подобен проект се разработва в САЩ . През есента на 221 на МКС трябва да полети американският космически кораб Crew Dragon , който ще достави и актьора Том Круз и режисера Дъг Лайман също така за заснемане на филм.
[Новости Космонавтики]прочетена[124] коментари[0]
Виж Коментарите


Абонирай се
Links
Ring
Web hosting by ICDSoft