Екипажа на 'Съюз МС-12' е преминал на борда на МКС

Екипажът на транспортно пилотираният КК 'Съюз МС-12' в състав Алексей Овчинин, Ник Хейг и Кристина Кук, на 15 март 2019 в 5:10 наше време е преминал на борда на МКС.

Mars
МКС
Луна
Меркурий
Спътници
Сатурн
Юпитер
[15-03-2019] Екипажа на 'Съюз МС-12' е преминал на борда на МКС
Екипажът на транспортно пилотираният КК 'Съюз МС-12' в състав Алексей Овчинин, Ник Хейг и Кристина Кук, на 15 март 2019 в 5:10 наше време е преминал на борда на МКС.

РН 'Съюз ФГ' с транспортно пилотираният кораб 'Съюз МС-12' стартира от Байконур на 14 март 2019 в 21:14 наше време . Скачването е проведено в автоматичен режим на 15 март 2019 в 3:02 , след сближаване със станцията по кратката схема с че завъртания.
'Съюз МС-12' достави 126.9 кг различни товари за руските космонавти и за партьорите по МКС. Това е оборудване , средства за контрол на средаат , оборудване за експерименти , средства за подържане на живота и лични вещи на космонавтите.
В задачите на експедициите влизат: изпълнение на програма научни изследвания , работа с американски и руски товарни и пилотирани кораби , подържане на работоспособноста на станцията, работа в открития космос по руската и американската програма, провеждане на фото-видео заснемане и др.
По време на експедиции 59/60 са запланирани над 60 експеримента сред които две нови съвместни изследвания 'Адамант' и 's-FLAME' по изучаване на процесите на горене в условията на микрогравитацията.
За май месец е запланирано излизане в открития космос по руската програма. По време на излизането Олег Кононенко и Алексей Вчинин ще почистят илюминаторите на модулите на руския сегмент , а също така ще проведа ред операции по програмата за научно приложни изследвания и експерименти. В частност ще демонтират панели 'Издържливост' с образци на конструктивни материали , ще заменят други изложени на въздействието на открития космос планшети. Космонавтите също така ще вземат проби в рамките на експримента 'Тест' за изследване на възможностите за развитието на микродеструкция.
[РосКосмос]прочетена[82] коментари[0]
Виж Коментарите


Абонирай се
Links
Ring
Web hosting by ICDSoft